“Kjo s’është pyetje, është kurth”, Rama ‘përplaset’ me drejtuesen e panelit në Prishtinë

Kosovë&Rajon

“Kjo s’është pyetje, është kurth”, Rama

Si e shikoni Kosovën sot?

Rama: Kjo s’është pyetje është kurth, dua të shtoj vetëm diçka duke qenë se diskutimi në panel është më në formë muhabeti, dua të qënderoj tek Ibrahim Rugova, koha më e suksesshem e Kosovës në marrëdhëniet ndërkombëtare si një subjekt edhe pse jo ende i njohur, faktin se ishte i njeri që i hapeshin dyert si person, për Kosovën ata që dëgjonin për herë të parë ndoshta për të bërë politikë të brendshme dhe të jashtme.

U ul si një anëtar i një ekipi uniteti ku të gjithë ishin të barabartë.

ME TE LEXUARAT