VIDEO-3D, burrin e lidhën, si e mbytën grabitësit 20-vjeçaren greke në sy të foshnjës

Bota

VIDEO-3D, burrin e lidhën, si e mbytën grabitësit
Hap pas hapi, policia po kërkon prova për të identifikuar dhe arrestuar tre vrasësit e 20-vjeçares në Greqi, që tronditi vendin fqinj nga brutaliteti i pashembullt.

Ndërkohë që mediat në Athinë kanë rindërtuar skenën e krimit në 3D. Hetuesit, bazuar edhe te ekspertiza arritën në përfundimin se nëna u mbyt nga grabitësit në sy të foshnjës, ndërsa burri u lidh.

ME TE LEXUARAT