"Qëllojeni, vriteni atë", babai i ‘pashpirt’ hedh fëmijën përpara ushtarëve në Palestinë

Bota

"Qëllojeni, vriteni atë", babai i ‘pashpirt’

Izraeli po kryen krime lufte në Gaza, ku dhjetëra civilë, përfshirë fëmijë janë vrarë në sulmet ajrore izraelite.

Një ngjarje e shëmtuar është shënuar ditë më parë në Palestinë. Një baba ka marrë fëmijën e mitur dhe e ka hedhur përpara ushtarëve në mënyrë që ata ta qëllonin.

‘Qëllojeni, qëllojeni. Vriteni atë‘- dëgjohet të thotë babai në video.

Mirëpo, ushtarët nuk e kanë kryer këtë veprim. Një prej tyre i ka shtrirë dorën të miturit i cili mban në duar flamurin e Palestinës, duke mos e qëlluar.

ME TE LEXUARAT