Vëllai i biznesmenit që tentoi të hidhej nga godina e Muzeut Historik: Na kanë kërcënuar me jetë

Aktualitet

Vëllai i biznesmenit që tentoi të hidhej nga godina e Muzeut

Lidhur me aktin e ndërmarrë nga një biznesmen nga Kosova me emrin Admir Jahelezi, i cili tentoi të hidhej nga godina e ‘Muzerut Historik Kombëtar’, ka folur edhe vëllai i tij, Ismet Jahelezi.

Ai tha se situata kishte arritur deri në këtë pikë sepse nuk kishte marrë asnjë përgjigjie nga ministria e Transportit në Shqëipëri. Ndërsa tha se në Kosovë, madje ishte takuar edhe me kryeministrin ndërsa këtu sipas tij, çdo gjë është hermetike, e mbyllur.

Në fjalën e tij ai gjithashtu zbuloi se ishin kërcënuar me jetë nga kompania e transportit ‘Rilindja SHPK’, të cilët donin të ndërprisnin konkurrencën dhe të opereonin të vetëm në treg.

“Kemi bërë kallëzim në prokurorinë e qarkut të Tropojës. Na kanë kërcënuar me jetë. Ministria na ka bllokuar liçencën që mos të operonim më. Na ka dalë dhe na kërcënuar pronari i agjensisë së transportit ‘Rilindja SHPK’ Në Kosovë kemi taku edhe kryeministrin. Ndërsa këtu është hermetike çdo gjë, e mbyllur.”

ME TE LEXUARAT