Mori ryshfet, GJKKO dënon me 3 vite burg ish-oficeri i policisë gjyqësore Fatbardh Lala

Aktualitet

Mori ryshfet, GJKKO dënon me 3 vite burg ish-oficeri i policisë

GJKKO ka dënuar me tre vite burg ish-oficeri i policisë gjyqësore Fatbardh Lala.

Lala mori ryshfet 55 mijë lekë që të ndërhynte tek prokurori për të mos dënuar Ermir Llagaçin.

Ndërkohë që GJKKO dënoi me nga 1 vit burg Ermir dhe Tefta Llagaçin, të dy përfituan gjykim të shkurtuar.

Merr lajme ekskluzive në Whatsapp

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Whatsapp duke klikuar këtu.

Ndërkohë ish-oficeri i policisë gjyqësore, Fatbardh Lala përfiton gjykim të shkurtuar do vuajë 2 vite burg.

ME TE LEXUARAT