Korçarët festojnë me fishekzjarre përfundimin e Ramazanit dhe Fiter Bajramin

Aktualitet

Korçarët festojnë me fishekzjarre përfundimin e Ramazanit

Dhjetëra besimtarë myslimanë, mes tyre edhe shumë fëmijë, e pritën me një atmosferë festive përfundimin e muajit të Ramazanit që kulmon me Fiter Bajramin.

Pas faljes në xhami, në qiell shpërthyen fishekzjarret.

Pas një muaji agjerimi, besimtarët myslimanë do të festojnë Fiter Bajramin.

Në kryeqytet, Fiter Bajrami do të falet të enjten në sheshin "Skënderbej" në qendër të kryeqytetit.

Falja do të nisë në orën 05:40 dhe do të përfundojë në 06:20.

ME TE LEXUARAT