"Blindohen” zgjedhjet në Shoqatën e Tiranës, hyrja me kartë identiteti në ambientet e FSHF-së

Aktualitet

"Blindohen” zgjedhjet në Shoqatën e Tiranës, hyrja me

Prej ores 15.00 kane nisur Zgjedhjet e Shoqatës Rajnale të Futbollit të Tiranë.

“Panorama Sport” zbulon se ka shumë forca të policisë private se zakonisht në ambientet e zyrave të reja të Federatës Shqiptare të Futbollit.

Kandidatë për të marrë në dorë Shoqatën Rajonale të Futbollit të Tiranës, janë dy: Krenar Alimehmeti dhe Eduard Prodani.

ME TE LEXUARAT