Të gjithë po largohen, WhatsApp bëhet gati për përditësimin e “bezdisshëm”

Normalisht, ardhja e një tipari të ri WhatsApp përshëndetet kryesisht me një farë entuziazmi nga përdoruesit.

Kliko per me shume info

Por, kësaj radhe përdoruesit e platformës së mesazheve duhet të “mbahen fort” sepse diçka me të vërtetë e tmerrshme po vjen në rrugën e tyre.

Në fakt, autoritetet udhëheqëse të botës në WhatsApp thanë se një përditësim i ri është aq “i zymtë” sa ‘të gjithë po largohen’.

Kjo nuk do të thotë se janë përdoruesit ata që po e braktisin platformën, por në fakt bëhet fjalë për anëtarët e lartë të stafit. Pakënaqësitë kanë ardhur pasi aplikacioni në pronësi të Facebook po përgatitet që të lëshojë disa ndryshime të cilat pritet të jenë aspak popullore.

Bashkëthemeluesit Brian Acton dhe Jan Koum tashmë ia kanë thënë lamtumirë kompanisë që ata vetë e krijuan dhe tani edhe ekzekutivi i biznesit, Neeraj Aroraka hequr dorë gjithashtu.

Tipari që si duket i ka “frikësuar” të gjithë quhet ‘reklama në status’, e cila do të shfaqet midis përditësimeve të statusit.

Skedari i Statusit është një version i Snapchat Stories ku përdoruesit mund të postojnë video, imazhe ose GIF që zhduken pas 24 orësh.

loading...