Bie Instagrami në të gjithë botën

Kliko per me shume info

Rrejti social më interaktiv, Instagram, ka ndaluar së funksionuari duke ua bërë të pamundur njerëzve që të shohin fotografitë ose profilet e përdoruesve të cilët ndjekin.

Kliko per me shume info

Në vend të përdoruesve, njerëzit janë përshëndetur me profile bosh dhe me mesazhin “Kryefaqja nuk mund të rifreskohet.”

Versioni në internet i aplikacionit gjithashtu ka probleme. Drejtimi për çdo faqe shfaq vetëm një mesazh “5xx Server Error”.

Problemet vijnë në një kohë të vështirë për Instagram. Dy themeluesit e kompanisë u larguan në ditët e fundit mes zërave se nuk pajtoheshin me Facebook rreth asaj se si duhet të drejtohet kompania.

Mendohet se vjedhja e të dhënave që është bërë nga Facebook, ka ndodhur edhe në Isntagram pasi shumë njerëz e kanë Instagramin të lidhur me llogarinë e Facebook.

Nuk është menduar që këto çështje kanë të bëjnë me ndërprerjen e tanishme, e cila pothuajse me siguri është thjesht një gabim teknik.

Por, çfarëdoqoftë, çdo rënie e tillë e Instagram është një kosto e madhe për kompaninë, pasi çdo muaj ky rrjet përdoret nga më shumë se një miliard njerëz çdo muaj.

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here