Bitcoin drejt fundit, Elon Musk përgatit planin për të ardhmen e kriptovalutave

Teknologji

Bitcoin drejt fundit, Elon Musk përgatit planin për të ardhmen e

Elon Musk dhe Jack Dorsey thuhet se po planifikojnë diçka të madhe për “performancën e tyre të veçantë” në Konferencën Bitcoin në 21 Korrik, ku ata do të diskutojnë të ardhmen e kriptovalutave. Ky takim i cili konsiderohet si kritik mund të ndryshojë grafikët e kriptovalutave.

Miliarderi i njohur Elon Musk, themeluesi i Twitter Jack Dorsey i njohur për interesin e tij për kriptovalutat dhe Cathie Wood nga ARK Invest do të marrin pjesë në ngjarjen e transmetimit të drejtpërdrejtë në lidhje me Bitcoin në konferencën B-Word më 21 korrik.

Ndërsa Musk ka një pjesë të madhe në ngritjen dhe rënien e kriptovalutave me aksionet e tij, ai pritet të bëjë aksione të rëndësishme në konferencën ku do të marrë pjesë të Mërkurën.

Kujtojmë që numërimi kritik ka filluar për Bitcoin , i cili ka përjetuar një rënie të madhe pas ngritjes së shpejtë të saj .

   

ME TE LEXUARAT