Keisi u komunikon vajzave vendimin e ndarjes nga Kristi

Showbiz

Keisi u komunikon vajzave vendimin e ndarjes nga Kristi

Keisi ka folur me vajzat e shtëpisë për ndërprerjen e marrëdhënies së saj me Kristin.

Ajo i shpjegoi atyre ndjenjat e saj dhe gjërat që ajo nuk po mund t’i shfaqë publikut.

Keisi u shpreh se ka harruar vetveten prej marrëdhënies së krijuar dhe se do të donte të jepte më shumë nga vetja brenda shtëpisë.

Merr lajme ekskluzive në Whatsapp

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Whatsapp duke klikuar këtu.

 

 

 

 

ME TE LEXUARAT