Incidente gjatë Kuvendit të Berishës? Ambasada e SHBA paralajmëron qytetarët amerikanë

Politikë

Incidente gjatë Kuvendit të Berishës? Ambasada e SHBA

Ambasada Amerikane reagon një ditë para Kuvendit të paralajmëruar të ish-kryeministrit Sali Berisha në stadiumin "Air Albania". Në reagim ambasada e SHBA-ve në Tiranë paralajmëron qytetarët amerikanë, për situata "të paparashikuara".

Njoftimi

Një tubim politik është paralajmëruar të zhvillohet në orën 10:00 të datës 11 dhjetor në stadiumin Air Albania në Tiranë. Madhësia dhe kohëzgjatja e saktë e tubimit nuk dihen.
Qytetarët amerikanë këshillohen të shmangin mbledhjet e mëdha në qytet.

Merr lajme ekskluzive në Whatsapp

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Whatsapp duke klikuar këtu.

Ndërsa shumë ngjarje mund të zhvillohen në mënyrë paqësore, disa situata mund të ndryshojnë shpejt dhe në mënyrë të paparashikueshme. Monitoroni mediat lokale për informacionet më të fundit dhe ndiqni udhëzimet e autoriteteve lokale të zbatimit të ligjit.

Veprimet për të ndërmarrë:

Shmangni tubimet e mëdha dhe çdo zonë ku demonstratat janë të pashmangshme ose në vazhdim.

Monitoroni mediat lokale për përditësime.

ME TE LEXUARAT