Basha President? Berisha: Mos bëni shaka tani!

Politikë

Basha President? Berisha: Mos bëni shaka tani!

Ish-kryeministri Sali Berisha është pyetur mbi mundësine që Basha të jetë presidenti i ardhshëm. Berisha u shpreh se nuk duher të merremi me shaka.

"Basha president? A kemi mundësi mos bëjmë shaka, ai e përgënjeshtroi këtë gjë dhe mos merremi me gjëra të tilla"-tha Berisha

Deklarata e plote: 
“Nuk është ashtu unë kam thënë është organ legjitim, komisioni i Rithemelimit është plotësisht legjitim. Po ta shikosh realitetin kryesia është e shkarkuar dhe nuk kemi kryesi, kryetari ishte i shkarkuar dhe më pas u largua. Udhëheqës politik është komisioni i rithemelimit dhe pa diskutim krugi parlamentar ka legjitimitet.

Merr lajme ekskluzive në Viber

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Viber duke klikuar këtu.

Kuvendi i 11 dhjetorit vendimet janë të detyrueshme për zbatim. Ne pranojmë diversitetin mendimin ndryshe. Ai është qëndrim personal i Bashës dhe janë pa vlerë. Për mendime personale nuk ka penalitete ne pranojmë diversiutetin.

E njihni Alibeaj si nënkryetar i PD? Të emërohet nënkryetar i PD duhet të jetë kryetari i emëruar, sa që kryetari mungon, Alibeaj vazhdon detyrën.

Basha president? A kemi mundësi mos bëjmë shaka, ai e përgënjeshtroi këtë gjë dhe mos merremi me gjëra të tilla.
Nu jeni pjesë e Grupit parlamentar të PD-së? “Vendimi i 9 shtatorit u vendos në mënyrë më demokratike u vendos më 11 dhjetor. Unë nuk jam përjashtuar nga grupi parlamentar , ato janë indo të ediu ramës unë kam qenë dhe do të jem pojesë e grupit parlamentar i PD.

ME TE LEXUARAT