"Më në fund e gjetëm në botën tjetër...", “Charlie Hebdo” provokon me fëmijën e vrarë në Palestinë

Bota

"Më në fund e gjetëm në botën

Prej ditësh Izrali dhe Palestina po përballen në një konflikt të armatosur, ku të dyja palët kanë përdorur edhe raketat në drejtim të njëra tjetrës.

Teksa dhjtetëra të pafajshmë humbin jetën në këto luftime, revista satirike franceze “Charlie Hebdo” ka provokuar me disa foto, ku ironizon konfliktin mes dy vendeve.

"Më në fund e gjetëm në botën

“Jepet me qera” shkruhet për kullën e vendosur në Palestinë, por të rrëzuar nga raketat izraelite, ku humbën jetën disa qytetarë.

Në një foto tjetër ku një qytetar mban në krah fëmijën e tij të plagosur, revista ironizon duke shkruar “më në fund e gjetëm jetën e mëparshme në botën tjetër”.

ME TE LEXUARAT