SPAK bastis zyrat e banesat e krerëve të ARRSH, u sekuestron telefonat, lista me tenderat e dyshimtë

Aktualitet

SPAK bastis zyrat e banesat e krerëve të ARRSH, u sekuestron

Autoriteti Rrugor Shqiptar është kthyer në objektivin e radhës të hetimeve të SPAK, pas shembjes së rrugës Korcë-Ersekë javën e kaluar pas një investimi 60 milionë euro teksa do të inagurohej.

Më 22 shkurt mediat raportuan nisjen e hetimeve nga SPAK, për tenderat e ARRSH-së.

Javën e kaluar mësohet se me urdhër të prokurorisë, hetues të BKH-së kanë mbërritur në zyrat e Autoritetit Rrugor Shqiptar duke kontrolluar zyrat e drejtuesve dhe punonjësve të institucionit. Gjatë këtij kontrolli, mësohet se me urdhër të SPAK, zyrtarëve të ARRSH-së u janë sekuestruar edhe telefonat ndërkohë që më pas, janë kryer kontrolle edhe në banesat e disa prej tyre.

Merr lajme ekskluzive në Whatsapp

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Whatsapp duke klikuar këtu.

SPAK bastis zyrat e banesat e krerëve të ARRSH, u sekuestron

Mediat kanë raportuar edhe një kontroll në banesën e drejtorit të ARRSH-së Evis Berberi, por për këtë fakt nuk ka as njoftim dhe as konfirmim zyrtar.

Paraardhësja e tij në ARRSH, Sonila Qato, është gjithashtu nën hetim nga SPAK për cështjen e tenderave. Më sakëtsisht, hetimet ndaj saj kanë nisur pas kallëzimit të bërë për rrugën Kardhiq-Delvinë, që po hetohet për shkelje të barazisë në tendera.

SPAK bastis zyrat e banesat e krerëve të ARRSH, u sekuestron

Ndërkohë së fundi, SPAK duket se ka hapur dosjet e tenderave të zhvilluar pas largimit të Sonila Qatos, dhe emërimit të Evis Berberit në ARRSH.

Sipas burimeve, mësohet se në duart e hetuesve të BKH, tashmë janë dhjetëra telefona dhe dokumente të sekuestruara gjatë bastisjeve në zyrtat e ARRSH-së.

Ndërkohë, Open Data ka publikuar një numër të madh tenderash në ARRSH, që janë klasifikuar me Flamur të kuq, pasi kanë përmbushur disa nga kriteret kryesore të vendosura për tu cilësuar si procedura të dyshimta.

LISTA E TENDERAVE TE ARRSH ME FLAMUJ TE KUQ

Supervizion “Mirëmbajtje Tuneli i Krrabës (2023-2027)” Autoriteti Rrugor Shqiptar

Sistemim asfaltim rruga Qafa e Buallit - Martanesh           Autoriteti Rrugor Shqiptar

Eliminimi i pikave të zeza (Black Spots), në rrjetin rrugor kombëtar 2023               Autoriteti Rrugor Shqiptar

Zgjerimi i rruges Elbasan - Qafe - Thane (Faza III)               Autoriteti Rrugor Shqiptar

Supervizion punimesh Zgjerimi i rruges Elbasan- Qafe- Thane (Faza IV)               Autoriteti Rrugor Shqiptar

Supervizion punimesh Zgjerimi i rruges Elbasan- Qafe- Thane (Faza III)               Autoriteti Rrugor Shqiptar

Rikonstruksion i godines se Arkives se ARRSH-se, prane Drejtorise se Rajonit Qendror Tirane Autoriteti Rrugor Shqiptar

Supervizion punimesh “Ndërtim rruga Berat - Ballaban, Loti 3”     Autoriteti Rrugor Shqiptar

“Studim Projektim aksi rrugor Bushtrice - Pika Doganore Koridori 8”               Autoriteti Rrugor Shqiptar            

“Studim Projektim aksi rrugor Elbasan - Lekaj Koridori 8”               Autoriteti Rrugor Shqiptar

Minikontrate 1-Mirëmbajtja e rrugës Kardhiq-Delvinë, Loti-7 (Tuneli)               Autoriteti Rrugor Shqiptar

Minikontrate 1-Supervizion Mirëmbajtja e rrugës Kardhiq-Delvinë, Loti-7 (Tuneli) Autoriteti Rrugor Shqiptar

“Mirëmbajtje Tuneli i Krrabës (2023-2027)”         Autoriteti Rrugor Shqiptar

Supervizion punimesh Nderhyrje emergjence ne km 5+500 dhe km 13+000, rehabilitimi i argjinaturave te Perroit te Thate ne segmentin Dedaj-Boge               Autoriteti Rrugor Shqiptar

Nderhyrje emergjence ne km 5+500 dhe km 13+000, rehabilitimi i argjinaturave te Perroit te Thate ne segmentin Dedaj-Boge           Autoriteti Rrugor Shqiptar

Riveshje dhe sistemim asfaltim nyja Shkozet mbikalimi Plepa        Autoriteti Rrugor Shqiptar

“Supervizion punimesh Sistemim asfaltim rruga Ura e Cerenecit – Peshkopi (Peshkopi – Maqellarë), Loti 3”   Autoriteti Rrugor Shqiptar

“Supervizion punimesh Plotësimi i punimeve të mbetura në aksin Porto Romano – Durrës Loti 3”              Autoriteti Rrugor Shqiptar

Mirëmbajtja e rrugës Kardhiq-Delvinë, Loti-7 (Tuneli)       Autoriteti Rrugor Shqiptar

Supervizion “Mirëmbajtje Tuneli i Krrabës (2023-2027)” Autoriteti Rrugor Shqiptar

Supervizion Mirëmbajtja e rrugës Kardhiq-Delvinë, Loti-7 (Tuneli)               Autoriteti Rrugor Shqiptar

Supervizion punimesh Plotësimi, Rakordimi dhe vazhdimi i punimeve Rehabilitim i segmentit rrugor mbikalimi pallati me shigjeta rrethrrotullimi Shqiponja Loti 3               Autoriteti Rrugor Shqiptar

“Supervizion punimesh Përmirësim i sinjalistikës horizontale, vertikale dhe pajisjeve rrugore në akset e Rajonit Jugor, Loti 3 (2023)” Autoriteti Rrugor Shqiptar

“Sistemim asfaltim rruga Ura e Cerenecit – Peshkopi (Peshkopi – Maqellarë), Loti 3”, Autoriteti Rrugor Shqiptar

“Mbrojtje lumore nga km 9+040 deri në km 9+240 në aksin Milot Morinë”               Autoriteti Rrugor Shqiptar

“Ndërtim rruga Berat - Ballaban, Loti 3” Autoriteti Rrugor Shqiptar

Zgjerimi i rruges Elbasan - Qafe - Thane (Faza II) Autoriteti Rrugor Shqiptar

“Plotësimi i punimeve të mbetura në aksin Porto Romano – Durrës Loti 3”               Autoriteti Rrugor Shqiptar

“Supervizion punimesh Zgjerimi i rruges Elbasan- Qafe- Thane (Faza II)”               Autoriteti Rrugor Shqiptar

“Qendra e monitorimit të trafikut (200 km) Faza e Parë” Autoriteti Rrugor Shqiptar

Përmirësim i sinjalistikës horizontale, vertikale dhe paisjeve të sigurisë rrugore në akset e Rajonit Jugor, Loti 3 (2023)     Autoriteti Rrugor Shqiptar

Përmirësim i sinjalistikës horizontale, vertikale dhe paisjeve të sigurisë rrugore në akset e Rajonit Qëndror, Loti 2 (2023)              Autoriteti Rrugor Shqiptar

Përmirësim i sinjalistikës horizontale, vertikale dhe pajisjeve të sigurisë rrugore në akset e Rajonit Verior, Loti 1 (2023)    Autoriteti Rrugor Shqiptar

Emergjencë, shembja në aksin Qafë Dushk - Sevaster, km 8.5        Autoriteti Rrugor Shqiptar

Loti 5 “Mirëmbajtje me performancë e segmentit rrugor Ura e Matit - Kthesa e Lapidarit”         Autoriteti Rrugor Shqiptar

Minikontrata 1 Loti 3 “Mirembajtje me performance e segmentit rrugor Dushaj - Sheshi i Trageteve - Lekbibaj”     Autoriteti Rrugor Shqiptar

Loti 3 “Mirembajtje me performance e segmentit rrugor Dushaj - Sheshi i Trageteve - Lekbibaj”      Autoriteti Rrugor Shqiptar

“Zgjerimi i rrugës Elbasan- Qafë Thanë, (Faza 1)”               Autoriteti Rrugor Shqiptar

“Sistemimi dhe rivitalizimi i skarpatave në Shkallën e Tujanit”       Autoriteti Rrugor Shqiptar

Sistemimi dhe rivitalizimi i skarpateve në Plani i Bardhë   Autoriteti Rrugor Shqiptar

“Supervizion punimesh Sistemimi dhe rivitalizimi i skarpatave në Plani i Bardhë”              Autoriteti Rrugor Shqiptar

Shtese Kontrate -Rindërtim Ura e Tapizës, (shtesë punimesh)        Autoriteti Rrugor Shqiptar

Mirëmbajtje me performancë e segmentit rrugor Ura e Gjormit - Brataj - Ura e Laskos       Autoriteti Rrugor Shqiptar

Minikontrata 1 Loti 4 “Mirembajtje me performance e segmentit rrugorr Vau Dejes - Nenshat - Lezhe + By pas Berdice + D/Plazh Velipoje - Vilun”               Autoriteti Rrugor Shqiptar

Rehabilitim i segmentit rrugor Fier - Vlorë (rruga e vjetër)              Autoriteti Rrugor Shqiptar

“Supervizion punimesh Rehabilitim i rrëshqitjes në segmentin rrugor Qafë Mali-Fierzë”       Autoriteti Rrugor Shqiptar

Rehabilitimi i rrëshqitjes segmenti rrugor Qafë Mali-Fierzë            Autoriteti Rrugor Shqiptar

“Rehabilitim i rrugës së ish repartit ushtarak për në aeroportin e Rinasit”               Autoriteti Rrugor Shqiptar

Minikontrata 1 Loti 6 “Mirembajtje me performance e segmentit rrugor Bilisht - Miras"   Autoriteti Rrugor Shqiptar

Minikontrata 1 Loti 2: Kontrata B “Supervizion Mirëmbajtje me performancë e akseve kryesore të Rajonit Qendror dhe Verilindor”               Autoriteti Rrugor Shqiptar

Rikonstruksion i aksit rrugor Maliq-Lozhan i Ri-Strelcë      Autoriteti Rrugor Shqiptar

Loti 2: Kontrata B “Supervizion Mirëmbajtje me performancë e akseve kryesore të Rajonit Qendror dhe Verilindor”        Autoriteti Rrugor Shqiptar               46 021 230.00   17-03-2022        REF-22220-03-16-2022

              328        Minikontrata 1 Loti 1: Kontrata A “Supervizion Mirëmbajtje me performancë e akseve kryesore të Rajonit Verior”      Autoriteti Rrugor Shqiptar              0.00       17-03-2022        REF-22218-03-16-2022 (Minikontrata 1)

              290        Loti 1: Kontrata A “Supervizion Mirëmbajtje me performancë e akseve kryesore të Rajonit Verior”             Autoriteti Rrugor Shqiptar              44 217 011.00   17-03-2022        REF-22218-03-16-2022

              324        Minikontrata 1 Loti 4: Kontrata D “Mirëmbajtje me performance e akseve kryesore të Rajonit Jugor”              Autoriteti Rrugor Shqiptar              0.00       11-03-2022        REF-21796-03-10-2022 (Minikontrata 1)

              278        Loti 6 “Mirembajtje me performance e segmentit rrugor Bilisht - Miras"   Autoriteti Rrugor Shqiptar           42 933 134.00   11-03-2022     REF-21747-03-10-2022

              280        Loti 4 “Mirembajtje me performance e segmentit rrugorr Vau Dejes - Nenshat - Lezhe + By pas Berdice + D/Plazh Velipoje - Vilun”               Autoriteti Rrugor Shqiptar           78 817 914.00   11-03-2022               REF-21743-03-10-2022

              297        Loti 4: Kontrata D “Mirëmbajtje me performance e akseve kryesore të Rajonit Jugor”           Autoriteti Rrugor Shqiptar           1 411 691 646.00 11-03-2022        REF-21796-03-10-2022

              316        “ Emergjencë, riparimi i Urës “Shtrezë 2”, në aksin rrugor Kukës –Shishtavec (me çelsa në dorë)      Autoriteti Rrugor Shqiptar           8 243 509.00         17-05-2022        REF-29301-05-16-2022

              325        Minikontrata 1 Loti 3: Kontrata C “Supervizion Mirëmbajtje me performancë e akseve kryesore të Rajonit Qendror dhe Juglindor”               Autoriteti Rrugor Shqiptar           0.00       17-03-2022        REF-22222-03-16-2022 (Minikontrata 1)

              322        Minikontrata 1 Loti 2: Kontrata B “Mirëmbajtje me performancë e akseve kryesore të Rajonit Qendror dhe Verilindor”               Autoriteti Rrugor Shqiptar           0.00       11-03-2022        REF-21790-03-10-2022 ( Minikontrata 1)

              284        “Ndërtim rruga Korçë – Ersekë Loti 2 (pjesa e dytë)”               Autoriteti Rrugor Shqiptar           2 165 325 695.00            15-03-2022     REF-21837-03-11-2022

              292        Loti 3: Kontrata C “Supervizion Mirëmbajtje me performancë e akseve kryesore të Rajonit Qendror dhe Juglindor”               Autoriteti Rrugor Shqiptar           46 602 511.00   17-03-2022               REF-22222-03-16-2022

              321        Minikontrata 1 Loti 1: Kontrata A “Mirëmbajtje me performancë e akseve kryesore të Rajonit Verior”             Autoriteti Rrugor Shqiptar              0.00       11-03-2022        REF-21788-03-10-2022 (Minikontrata 1)

              295        Loti 2: Kontrata B “Mirëmbajtje me performancë e akseve kryesore të Rajonit Qendror dhe Verilindor”        Autoriteti Rrugor Shqiptar               1 418 031 731.00            11-03-2022        REF-21790-03-10-2022

              320        Minikontrata 1 Loti 3: Kontrata C “Mirëmbajtje me performancë e akseve kryesore të Rajonit Qendror dhe Juglindor”               Autoriteti Rrugor Shqiptar           0.00       11-03-2022        REF-21794-03-10-2022 (Minikontrata 1)

              288        “Supervizion punimesh Ndërtim rruga Korçë – Ersekë Loti 2 (pjesa e dytë)”   Autoriteti Rrugor Shqiptar           16 916 112.00   14-03-2022     REF-21808-03-11-2022

              330        Minikontrata 1 Loti 1 “Mirembajtje me performance e segmenteve rrugore Bogë - Theth + K/Hani i Hotit - Vermosh + Deg. Grabon – Dogana”          Autoriteti Rrugor Shqiptar           0.00       11-03-2022               REF-21736-03-10-2022 (Minikontrata 1 )

              283        Loti 1 “Mirembajtje me performance e segmenteve rrugore Bogë - Theth + K/Hani i Hotit - Vermosh + Deg. Grabon – Dogana”               Autoriteti Rrugor Shqiptar           412 955 051.00 11-03-2022               REF-21736-03-10-2022

              294        Loti 1: Kontrata A “Mirëmbajtje me performancë e akseve kryesore të Rajonit Verior”          Autoriteti Rrugor Shqiptar           883 086 388.00 11-03-2022        REF-21788-03-10-2022

              296        Loti 3: Kontrata C “Mirëmbajtje me performancë e akseve kryesore të Rajonit Qendror dhe Juglindor”          Autoriteti Rrugor Shqiptar               1 455 726 087.00            11-03-2022        REF-21794-03-10-2022

              303        "Përmirësimi i Sinjalistikës Horizontale, Vertikale dhe Pajisjeve të Sigurisë Rrugore në Akset e Rajonit Qëndror Loti 2 (2022)"               Autoriteti Rrugor Shqiptar           165 805 365.00 01-04-2022               REF-23691-03-31-2022

              286        Rehabilitimi i tombino/tubosider në aksin rrugor Qafa e Buallit - Fillimi i rrugës së Arbërit              Autoriteti Rrugor Shqiptar           12 499 803.00         17-03-2022        REF-22045-03-15-2022

              302        Përmirësimi i sinjalistikës horizontale, vertikale dhe pajisjeve të sigurisë rrugore në akset e Rajonit Verior, Loti 1 (2022)               Autoriteti Rrugor Shqiptar           191 663 216.00 01-04-2022               REF-23684-03-31-2022

              260        “Plotësimi i punimeve dhe rrugët lidhëse në Unazën Lindore, Loti 2” Autoriteti Rrugor Shqiptar           990 593 898.00 23-11-2021     REF-12437-11-22-2021

              153        Loti 4 : “Mirëmbajtje me performancë K/Sauk - Sanatorium, Sauk - Km 29 - rot. re Shijon - Ura e Zaranikës, Km22 - Qytezë Krrabë - Objekti X, Rotondo Sauk - Sauk i Vjetër, Ura e Farkës - Baldushk - Mustafa Koçaj, Vaqarr - Vishaj "   Autoriteti Rrugor Shqiptar           263 424 859.00 17-07-2020              REF-65733-07-16-2020

              248        “Ndёrtim rruga lidhëse e Aeroportit Ndërkombëtar të Vlorës (VIA)- Autostrada Fier Vlorë”         Autoriteti Rrugor Shqiptar               267 030 666.00 12-10-2021        REF-07770-10-11-2021

              269        Loti 8 “Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore e segmentit rrugor Vau Dejës - Nënshat - Lezhë me gjatësi 33.7 km”               Autoriteti Rrugor Shqiptar              3 861 069.00      23-12-2021        REF-16293-12-23-2021

              265        Loti 7 “Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore e segmentit rrugor Bilisht - Miras me gjatësi 15.4 km”           Autoriteti Rrugor Shqiptar           3 334 383.00         21-12-2021        REF-15901-12-20-2021

              266        Loti 6 “Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore e segmentit rrugor K/Podgorie - K/Liqenas me gjatësi 19.6 km”         Autoriteti Rrugor Shqiptar               4 243 760.00      21-12-2021        REF-15899-12-20-2021

              267        Loti 4 “Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore e segmentit rrugor Dushaj - Sheshi i Trageteve - Lekbibaj me gjatësi 15 km” Autoriteti Rrugor Shqiptar              3 247 776.00      23-12-2021        REF-16291-12-23-2021

              268        Loti 3 “Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore e segmentit rrugor Ura e Zapodit - Shishtavec - me gjatësi 16.8 km” Autoriteti Rrugor Shqiptar               3 637 509.00      21-12-2021        REF-15893-12-20-2021

              270        Loti 2 “Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore e segmentit rrugor Tamarë - Vermosh me gjatësi 32.5 km”   Autoriteti Rrugor Shqiptar           7 036 848.00         21-12-2021        REF-15891-12-20-2021

              271        Loti 1 “Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore e segmentit rrugor Bogë - Theth, me gjatësi 27 km”               Autoriteti Rrugor Shqiptar           15 300 000.00         21-12-2021        REF-15889-12-20-2021

              255        “Plotësimi rakordimi dhe vazhdimi i punimeve Sheshi Shqiponja - Lumi i Tiranës, Loti 1 dhe QMT”         Autoriteti Rrugor Shqiptar               2 375 552 033.00            01-11-2021        REF-09963-10-29-2021

              253        "Përfundim i Punimeve në segmentet rrugore Ura e Kranesë Qafë Botë, Ura e Kranesë Ura e Gajdarit dhe përmirësimi i segmentit rrugor Shijan Ura e Gajdarit” Autoriteti Rrugor Shqiptar           1 416 561 808.00 15-10-2021        REF-08254-10-14-2021

              256        “Supervizion Punimesh Emergjencë mbrojtje lumore për urën e Drojës”   Autoriteti Rrugor Shqiptar           1 837 933.00      11-11-2021     REF-11112-11-10-2021

              242        “Ndërtim rruga Porto Romano Durres, Loti 3 (vazhdimi)”               Autoriteti Rrugor Shqiptar           1 247 681 404.00            16-09-2021     REF-05431-09-15-2021

              244        “Mirëmbajtje rutinë me performancë segmenti rrugor Fushë Krujë ( degëzim Y) – Degëzim Borizanë       Autoriteti Rrugor Shqiptar               1 604 005.00      16-09-2021        REF-05330-09-15-2021

              247        “Ndërtimin e Tunelit të Llogarasë” në seksionin rrugor Orikum-Himarë pjesë e Autostradës SH8 (Vlorë - Sarandë).           Ministria e Infrastruktures dhe Energjise      18 967 810 952.00          24-06-2021               REF-98814-06-22-2021

              224        Mirëmbajtje rutinë me performancë e segmentit rrugor: “Kryqëzim Qafë e Buallit- Fillim Rruga e Arbrit me gjatësi 4.5 km”               Autoriteti Rrugor Shqiptar           939 735.00         17-06-2021               REF-98245-06-16-2021

              223        Mirëmbajtje rutinë me performancë e segmentit rrugor Unaza e Jashtme e Tiranës (pjesa verilindore), (segmenti Kthesa e Saukut – Bregu i Lumit) Lot 1 + pjesërisht Lot 2 me gjatësi 4,14+0,7=4.84 km               Autoriteti Rrugor Shqiptar           1 381 077.00      17-06-2021               REF-98249-06-16-2021

              128        Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Jugor - Loti VII : “Mirëmbajtje rutinë me performancë rruga Vlore (k/spital) - Peshkepi + rruga Peshkepi - Selenicë + rruga Peshkepi - Vllahinë + rruga Vllahinë - Poçem - Povel + rruga Levan - Vlorë (e vjetra)      Autoriteti Rrugor Shqiptar               169 211 472.00 16-07-2020        REF-65452-07-14-2020

              222        “Mirëmbajtja e Tunelit të Krrabës (Kontrate e re)”               Autoriteti Rrugor Shqiptar           189 360 000.00 20-04-2021               REF-93505-04-19-2021

              221        Emergjencë: “Rrëshqitje e Borshit. - Kontratë me çelësa në dorë.     Autoriteti Rrugor Shqiptar           136 091 759.00 19-04-2021               REF-93382-04-17-2021

              206        Rehabilitim dhe masa inxhinierike Nyja e Fllakës Autoriteti Rrugor Shqiptar               124 503 327.00 16-03-2021        REF-89963-03-12-2021

              210        “Përmirësimi i Sinjalistikës Horizontale në Akset dhe Segmentet Rrugore të Rajonit Jugor”       Autoriteti Rrugor Shqiptar               166 654 819.00 23-03-2021        REF-90626-03-19-2021

              208        Përmirësim i Sinjalistikës Horizontale në Akset dhe Segmentet Rrugore të Rajonit Qëndror   Autoriteti Rrugor Shqiptar               166 586 721.00 18-03-2021        REF-90295-03-17-2021

              175        “Ndërtim Rruga mbikalimi Teg dhe rrugët lidhëse të tij”.               Autoriteti Rrugor Shqiptar           1 479 800 354.00            15-10-2020     REF-75502-10-14-2020

              183        “Ndërtim rruga Palasë – Dhërmi”             Autoriteti Rrugor Shqiptar              1 619 484 905.00            22-10-2020        REF-76328-10-21-2020

              177        “Ndertim rruga Dukaj Sinanaj, Tepelene”              Autoriteti Rrugor Shqiptar               393 325 857.00 19-10-2020        REF-75865-10-17-2020

              178        Ndërtim i rrugës. lidhja e Autostradës Milot - Morine me Aeroportin e Kukësit       Autoriteti Rrugor Shqiptar           599 492 271.00 19-10-2020              REF-75863-10-17-2020

              182        Stabilizim i rreshqitjeve ne segmentin rrugor Milot- Rreshen, rruga e vjeter. Autoriteti Rrugor Shqiptar           78 910 092.00   15-10-2020              REF-75535-10-14-2020

              161        Rindertim i Ures se Tapizes (Programi i Rindërtimit).               Autoriteti Rrugor Shqiptar           151 539 896.00 30-07-2020               REF-67335-07-29-2020

              120        Ndertim Rruga Porto Romano Durres,Loti 3.         Autoriteti Rrugor Shqiptar               669 384 858.00 01-06-2020        REF-59423-05-29-2020

              167        “Masa inxhinierike per eleminimin e rreshqitjeve, segmenti rrugor Qafe Mali- Fierze, km 2.5 dhe per pikat e rrezikshme ne km 24, km 25+400,25+500”,             Autoriteti Rrugor Shqiptar           18 909 574.00   03-08-2020              REF-67454-07-30-2020

              110        Rikonstruksion i Urës së Vorës.   Autoriteti Rrugor Shqiptar               18 794 948.00   23-10-2019        REF-40420-10-22-2019

              115        Supervizion punimesh Ndërtim i Urës së Zemblakut, Urës së Kaludhit, Urës së Dragotit, Urës së Leklit..             Autoriteti Rrugor Shqiptar               1 738 186.00      22-11-2019        REF-44482-11-21-2019

              13          Punime ndërtimi për eleminimin e Pikave të Zeza në rrugë (Bashkëfinancim IPA 2013, Siguria Rrugore).         Autoriteti Rrugor Shqiptar               39 045 777.00   11-09-2019        REF-35460-09-10-2019

              9            Supervizion Punimesh, Ndërtim rruga Kardhiq – Delvinë, Loti 7 . Autoriteti Rrugor Shqiptar           16 500 000.00   31-05-2019               REF-24567-05-30-2019

              11          Shtesë kati në objektin zyra të Drejtorisë së Rajonit Jugor Gjirokastër.         Autoriteti Rrugor Shqiptar           6 246 506.00      19-08-2019     REF-33664-08-16-2019

              100        MIREMBAJTJE RUTINE ME PERFORMANCE AKSI RRUGOR BERAT – COROVODE 49,3 KM      Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster        12 352 124.00         08-10-2019        REF-38481-10-07-2019

              10          Rehabilitim i segmentit rrugor ‘Mbikalimi pallati me shigjeta-Rrethrrotullimi Shqiponja’, loti 1              Autoriteti Rrugor Shqiptar               2 250 950 653.00            14-06-2019        REF-26436-06-13-2019

              101        MIREMBAJTJE RUTINE E DIMERORE ME PERFORMANCE AKSI RRUGOR K/STRELCE – K/MALIQ I OPARIT (RRUGA ZEVENDESUESE M03) + AKSI RRUGOR SHKEMBI I DOBERCANIT – KUFI GRAMSH 19,3 KM               Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster        8 823 760.00      14-08-2019     REF-33430-08-13-2019

              96          Menaxhimi dhe mirëmbajtja e pajisjeve dhe operimi i Tunelit të Krrabës.           Autoriteti Rrugor Shqiptar           194 920 000.00               REF-12661-03-06-2019

              8            Supervizion Punimesh, Rehabilitim i segmentit rrugor mbikalimi pallati me shigjeta - rrethrrotullimi Shqiponja Loti 2 .    Autoriteti Rrugor Shqiptar               10 700 000.00   24-05-2019        REF-23485-05-23-2019

              97          Ndërhyrje emergjente për stabilizimin e rëshqitjes në km 21+495 ÷21+620, në segmentin Lin – Pogradec. Autoriteti Rrugor Shqiptar               222 572 170.00               REF-14415-03-19-2019

              29          Mirëmbajtje me performancë K/Sauk – Senatorium, K/Sauk – Ibë, Ibë – Qafë Krrabë (Km 29), Qafë Krrabë (Km 29) – rot. re Shijon, rot. re Shijon – Ura e Zaranikës, K/Km 22 – Qytezë Krrabë, Qytezë Krrabë – Pika Sipër Radio, Degëzim Miniera – Objekti X, Rotondo Sauk – Sauk i Vjetër, Tiranë – Ndroq – Romanat (Kufi Durrës), Romanat (kufi TR) – Plepa, Ura e Farkës – Qendër Fshat Baldushk, Qendër Fshat Baldushk – Mustafa Koçaj , K/Rr. Nr. 56 (Vaqarr) – Vishaj (k/Baldushk) (116.25 km) (Kontrata 3)               Drejtoria e Rajonit Qendror Tirane           53 431 283.00                 REF-73369-06-05-2018

              31          Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga Kuben – Vasie 35.4 km. Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder            44 534 152.00                REF-73463-06-05-2018

              32          Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga Peshkopi – Q.Draje, Peshkopi – Ushtelencë 52.7 km          Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder 59 579 758.00                  REF-73533-06-05-2018

              63          Rikonstruksion i godinës së ARRSH-së      Autoriteti Rrugor Shqiptar              33 312 381.00                  REF-77899-07-04-2018

              92          Përmirësimi rifreskimi i sinjalistikës vertikale / horizontale në akset kombëtare dhe përmirësim të sigurisë rrugore në akset e rajonit Qëndror, loti 2   Autoriteti Rrugor Shqiptar           207 236 242.00               REF-88196-10-02-2018

              59          Mirëmbajt je rutinë dhe dimërore me performancë rruga " Lezhë-Nënkalimi Milot, Lidhja e 2 urave-K/Pllanë - U.Zogut, Lezhë-H.Gjuetisë, VainBilanc, U.Drojes-Milot , Laç- Patok, Balldre-B Juge 77.85 km.               Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder            72 794 063.00                 REF-74155-06-08-2018

              55          Shpenzime supervizioni, Kontrate Mirembajtje Rajoni Qendror Tirane Autoriteti Rrugor Shqiptar           22 899 675.00                 REF-73964-06-07-2018

              88          Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga "Koplik –Bogë,Dedaj –Razem 44.2 km.    Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder               66 382 649.00                  REF-85636-09-13-2018

              53          Mirembajtje Rutine e Dimerore me Performance rruga Libonik-Lozhan-Grabove + rruga Lin-Pogradec + rruga Voskop-Voskopoje 72 km         Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster        40 030 784.00                 REF-73808-06-06-2018

              30          Mirëmbajtje me performancë Marikaj (kufi TR, e vjetra) - Kodër Rrashbull, Kodër Rrashbull - k/NISH Tulla - Shkozet, Katër Rrugët - Pjezë, Durrës (stac. fundit) - Bishti Pallës, Deg. Fllakë (Xhafzotaj) – Radiostacion - Katund i Ri, Katër Rrugët - Shijak, Shijak - Maminas, Shijak - Gjepalaj (K/Komunë), Plepa (mbik) - Përroi i Agait (kufi Dr/Kj) (paralele dj.), Përroi Agait (kufi Dr/Kj) - Mbik. hyrje Kavajë (paralele dj), K/Rr. Nac. Nr. 4 (Luz i vogël) - Spille (Plazh), Bishti i Zhurit - Qendër Rrogozhinë Dalje Rrogozhinë, Qendër Rrogozhinë - Ura e Shkumbinit (ura e vjetër), K/Rr. Nr.2 (Shkozet) - Porto Romano (Loti 1), ByPass Plepa - Kavajë - Rrogozhinë (Loti 6, 7, 10) (112.52 km) (Kontrata 4)   Drejtoria e Rajonit Qendror Tirane           34 607 032.00                       REF-73375-06-05-2018

              58          Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga "Q.Laç-Koman, H/Berdicë - Velipojë, U.Bunës (E re)-Shirokë, Krye Bushat-B.Jugë, RranxaKukël, K.Balldre-Porta e Aviacionit 71.4 km.             Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder   55 559 660.00                  REF-74140-06-08-2018

              34          Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga "Nyja F.Dukagjin-L. Rr.Kombit, U.Drinit (Hyrja Kukës)-Sh.Galica, Sh.Galica-Krumë, Krumë-Q.Prushi, Plepa-Kam 77.6 km".     Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder              79 385 966.00                  REF-73879-06-07-2018

              35          Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga "U.Matit -Rrëshen (Ura e Fanit), Rrëshen (U.Fanit)- Shpal, Shpal- Q.Benë- K.Hadroj, ShpalUra e Repsit 84.9 km.       Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder               64 859 900.00                  REF-73904-06-07-2018

              71          Ndertim Rruga Kardhiq-Delvine Loti 6      Autoriteti Rrugor Shqiptar              2 388 910 889.00                           REF-81479-07-31-2018

              65          Vendosja e Mbikalimeve ne aksin rrugor Thumanë – Milot dhe Kukës -Morine          Autoriteti Rrugor Shqiptar           372 739 265.00               REF-79745-07-18-2018

              69          Stabilizim i rrëshqitjes në aksin Tunel – Elbasan, km17.36 ÷ 17.46 segmenti 3, aksi Tiranë – Elbasan (dalje Tuneli i Krrabës km.15.2–Elbasan km.27” Autoriteti Rrugor Shqiptar           373 979 239.00               REF-81320-07-30-2018

              33          Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga Ura e Cerenecit - Stebleve, Qafe Bualli-Kraste, Burrel-Komesi;Ura e Matit-Lis;K/UlezUlez;Trebisht- Dogane 75.92 km.           Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder              89 446 948.00                  REF-73550-06-05-2018

              49          Mirëmbajtje me performancë Librazhd - Togëz, Togëz - Zgosht, Zgosht - k/Borovë, k/Borovë - Steblevë, K/Rr. Nac. Nr.3 (Urakë) - Golik, K/Rr. Nac. Nr.3 (Hotolisht) - Frarë, Qukës – (Karkavec) Qafë Plloçë Loti 1 (49.95 km) (Kontrata 7)             Drejtoria e Rajonit Qendror Tirane           25 418 467.00                       REF-73683-06-06-2018

              51          Mirembajtje Rutine e Dimerore me Performance rruga Berat – Gllave - Antene + rruga Poshnje – Velemisht – K/Patos + rruga Corovode – Hambull + rruga Kozare – K/Kucove + rruga K/marinez-Marinez 88.7 km              Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster        32 819 247.00                 REF-73757-06-06-2018

              52          Mirembajtje Rutine me Performance rruga K/Cerme - Divjake + rruga Jeta e Re - Kosove + rruga Bye Pass Fier – Rrethrrotullimi Kolonje + rruga Fier – Seman (plazh) + rruga K/Pojan - Apolloni 55.6 km               Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster        27 875 634.00                 REF-73818-06-06-2018

              61          Studim Projektim i urave te Leklit, Dragotit, Ura e Vores, Tapizes, Ura e Drojes, Zemblakut; rikonstruksion i urës së Kaludhit dhe nyja në disnivel ne Bushnesh dhe ura lidhëse e rrugëve Levan - Tepelenë me Dragot - Tepelenë.           Autoriteti Rrugor Shqiptar           12 881 542.00                 REF-75230-06-18-2018

              22          Plotesimi, rakordimi, masa mbrojtese dhe siguria rrugore ne viaduktet e aksit Kukes - Morine”.             Autoriteti Rrugor Shqiptar               208 304 496.00               REF-73839-06-07-2018

              27          Mirëmbajtje me performancë Vorë-Marikaj (kufi Durrës), Kthesa Kamëz - Vorë (paralele Majtas), Kthesa Kamëz – Vorë (paralele Djathtas), K. Zall Herr (kryq. Rr.Nr.1) – Deg. mj. Komuna Zall Herr, Deg. mj. Komuna Zall Herr – Bovillë, Kryq. Rr. Nr. 52 – Kala Prezë, Bërxullë – Domje, Bërxullë – Laknas, Fushë Krujë (deg. Y) – Fushë Krujë (qendër), K/Thumanë Qendër – Ura e Drojës (aksi i vjetër), Fushë Krujë - Halilaj, Halilaj - Krujë, K/Rr. Kombëtare (e vjetra) – Bilaj (Llixha), K/Rr. Kombëtare (e vjetra) – Fabrika e Çimentos, Bubq - Ishëm, Krujë - Sarisalltik (98.1 km), (Kontrata 1)               Drejtoria e Rajonit Qendror Tirane           36 751 863.00                 REF-73323-06-05-2018

              38          Mirëmbajtje me performancë Belsh (L.Tafan) - Grekan, Belsh - Deg. Rruga Fierzë, Deg. Rruga Fierzë - Kosovë - Kosovë e vogël, Grekan - Dëshiran - Vlashuk, K/Shtërmen - K/RadioStacion, Mollas - Selitë, Kthesa Rrasës - Kryq. Rruga Belsh - Pajovë, Elbasan - Cërrik (58.7 km) (Kontrata 6)        Drejtoria e Rajonit Qendror Tirane           19 094 271.00                 REF-73947-06-07-2018

              48          Mirëmbajtje me performancë K/Shirgjan (K/Rr.Nr.70) - Llixha, Llixha - Kaçivel (k.Gramsh), K/Llixhë - Mjekës (Uzinë), Elbasan - Gjinar, k/Drizë (k/rr. 59) - Kaçivel (K/Elbasan), Gramsh - Kodovjat (shkolla), K/Drizë - Poroçan (76.45 km) (Kontrata 5 )              Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder               42 286 428.00                  REF-73595-06-06-2018

              40          Mirembajtje Rutine me Performance rruga SarandeButrint + rruga Metoq-Cuke-Pllake-Xarre + rruga Cuke-Kanali i Cukes + rruga K/Qafe MuzineDelvine-Ura e Gajdarit 65.4 km.   Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster         30 802 752.00                  REF-73979-06-07-2018

              54          Shpenzime Supervizion i Kontratave të Mirembajtjes së Rrugëve Rajoni Jugor Gjirokastër              Autoriteti Rrugor Shqiptar           28 874 275.00                       REF-72934-06-01-2018

              39          Mirembajtje Rutine e Dimerore me Performance rruga K/Zemblak-K/Liqenas + rruga K/Liqenas-Dogana Gorice + rruga Libonil-Rembec-Plase + rruga Bilisht-Baban-Hocisht 55.6 km        Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster             42 809 584.00                  REF-73968-06-07-2018

              50          Mirembajtje Rutine e Dimerore me Performance rruga Korce – Erseke + rruga Unaza Erseke – Erseke + rruga K/Boboshtice – Dardhe 55 km   Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster        43 083 920.00                 REF-73565-06-05-2018

              64          Permiresimi rifreskimi sinjalist ikes Vertikale/Horizontale ne akset Kombetare dhe permiresim te sigurise rrugore ne akset e rajonit verior, loti 1        Autoriteti Rrugor Shqiptar           208 163 877.00               REF-78064-07-05-2018

              57          Supervizion by pass Tepelene, loti 1         Autoriteti Rrugor Shqiptar              20 182 080.00                  REF-73809-06-06-2018

              68          Nderhyrje emergjente per stabilizimin e reshqitjes ne km 21+495 ÷21+620, ne segmentin Lin - Pogradec    Autoriteti Rrugor Shqiptar               139 424 473.00               REF-79589-07-17-2018

              46          Mirembajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga B.Curri - Valbonë, U.Bujan - Q.Morinë, Sopot-Kernajë, Mejdan -Tropoje-Bucaj 57.76 km Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder            115 670 208.00               REF-73295-06-04-2018

              47          Mirembajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga "Fierzë-B.Curri , B.Curri-Kam 48.2 km      Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder               96 442 439.00                  REF-73300-06-04-2018

              19          Supervizion punimesh Ndërtim rruga Kardhiq - Delvinë Loti 4, Loti 5, Loti 6. Autoriteti Rrugor Shqiptar           34 490 193.00                 REF-63265-04-17-2018

              17          Menaxhimi e Mirëmbajtja e Pajisjeve dhe Operimi i Tunelit të Krrabës.   

 

 

ME TE LEXUARAT