Kujdes nga ky mesazh-vrasës, mund t’ju shkatërrojë telefonin brenda disa sekondave

Kliko per me shume info

Nga dita në ditë, mesazhe të shumta dhe të ndryshme, të cilat mbartin viruse që bllokojnë dhe infektojnë telefonin, vijnë në celularët tanë.

Kliko per me shume info

Kohët e fundit po përhapet një tjetër mesazh me një pikë të zezë.

 

Në të shkruhet:

 

Nëse prek piken e zezë, WhatsApp-i do bllokohet”.
Nëse edhe juve u ka ardhur një mesazh i tillë, duhet të bëni kujdes dhe të mos e klikoni.

 

Bëhet fjalë për një “mesazh vrasës”, i cili po qarkullon kohët e fundit në aplikacione si Whatsapp dhe Messenger.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.