Kliko per me shume info

Aktualitet

Politika

Kosova - Rajoni

Sport

Shendetesi

Teknologji

“Samsung” prezanton tabletin e ri “Galaxy Tab 3”

“Samsung” ka prezantuar në Kongresin Botëror të telefonave, tabletin më të ri ...

Read More »

Nokia e famshme 3310 është rikthyer….!

Nokia e famshme 3310 eshte hedhur ne treg. Lancimi zyrtar eshte bere ...

Read More »

Shpiket makina fluturuese, hidhet në treg në 2018

PAL-V Liberty 2018 eshte makina e pare fluturuese. E pajisur me dy ...

Read More »

Përditësimi i fundit i iOS, redukton ndjeshëm fikjen e papritur të “iPhone 6”

Gjatë muajve të fundit, disa përdorues të “iPhone 6” dhe “6S” raportuan ...

Read More »