iPhone X që kushton 4,000 dollarë me bateri diellore

Kliko per me shume info

Një prodhuesi rus i aksesorëve, i quajtur Caviar, lëshoi ​​një nga iPhone më të shtrenjtë që mund të blini.

IPhone X Tesla është një iPhone X i përshtatur dhe praruar në karbon dhe ari dhe ndërtuar me një bateri diellore. Pajisja fillon në më shumë se 4.000 dollarë.

Kliko per me shume info

Caviar është i njohur për të bërë pajisje të përpunuara që kushtojnë mijëra dollarë.

Ajo vjen në dy modele: 64 GB dhe 256 GB, të cilat kushtojnë rreth $ 4,064 dhe 4,847 $ respektivisht. /Lajmi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.