Bugatti Veyron, e para në botë nga porcelani

Kliko per me shume info

Ky Bugatti Veyron 16.4 nga L’Or Blanc , është rezultat i një pune të jashtëzakonshme mes Bugattit dhe fabrikës së Porcelanit Mbretëror në Berlin.

Në të prezantohet një dizajn i ri i llojit të këtyre makinave. Kjo makinë është e llojit të parë të saj e cila ka interior i tëri i realizuar nga porcelani.

Kliko per me shume info

Realizimi i Bugatti Veyron Grand Sport, sipas punonjësve i dedikohet themeluesit të Bugattit, Ettore Bugatti i cili njëkohësisht pëlqente për të eksperimentuar me materiale të reja të cilat nuk ishin të destinuara special për makina, njofton Klan Kosova.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.