Mercedes shpërblen punonjësit me nga 5.700 euro

Kliko per me shume info

Pronari i Mercedes, Daimler, ka shitur numër rekord të automjeteve në 2017, dhe një pjesë e fitimit do t`i paguhet llogarive të punëtorëve.

Daimler vitin e kaluar shiti gjithsej 3.3 milionë automjete në të gjithë botën, ose 9% më shumë krahasuar me 2016.

Kliko per me shume info

Një rezultat i tillë reflektoi edhe në bonuset vjetore, të cilat kompania ua paguan punonjësve të vet, të cilat u rritën me 300 euro krahasuar me një vit më parë dhe arrinin në 5,700 euro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.