Keni probleme me Android? Ja mënyra për ta bërë të shpejtë sa iPhone

Kliko per me shume info

Në ditët e para të krijimit, Android ishte i ngadaltë në platformën mobile. Edhe smartfonët më të fuqishëm që krijohen cdo vit sjellin probleme në gjërat më të thjeshta si hapja e aplikacioneve.

Nëse celulari juaj po bën këtë gjë, duhet të merrni masa se është një rrëmujë totale. Në optimizimet e bëra nga Google në sistemin operativ Android ka patur përmirësime për përdoruesit, por ekziston një mënyrë që të bëhen aq të shpejta sa iPhone.

Kliko per me shume info

Aktivivizoni butonin e fshehtë “Developer options” që e gjeni në menunë e celularit Android dhe më pas bëni këto veprime.

1.Hap Settings

2.Nëse keni sistem Android 8.0+, shtyp System (versionet e mëparshme nuk e kanë të nevojshëm këtë veprim)

3.Më poshtë shtypni About Phone

4.Shtypni 7 herë ‘Build number’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.