“Audi” tërheq nga tregu 330 mijë vetura, ja defekti i tyre

Kliko per me shume info

Modelet A4, A5 dhe Q5 nga vitet 2011 deri 2015 të Audi do të tërhiqen nga tregu pasi janë me defekt. Ngrohësi shtesë i tyre mund të shkaktojë probleme.

Ndaj gjiganti i automjeteve do të tërheqë rreth 330 mijë nga tregu.

Kliko per me shume info

Në tetor “Audi” kishte tërhequr 250,000 makina në SHBA me të njëjtin problem.

Deri tani kanë ndodhur disa dhjetëra incidente dhe askush nuk është lënduar.

Të gjitha automjeteve do t’u instalohet një sotwer tjetër i ngrohësit ndihmës. Kjo do të marrë disa orë. Informimi i klientëve të prekur ka filluar dhe “Audi” nuk ka komentuar mbi kostot e zëvendësimit të këtyre pjesëve.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.