Tre astronautë kthehen nga Stacioni Ndërkombëtar i Gjithësisë

Kliko per me shume info

Sonda kozmike me tre astronautë nga Rusia, Shtetet e Bashkuara dhe Italia, nga Stacioni Ndërkombëtar i Gjithësisë ka ateruar në stepat e Kazakistanit.
Ekipi i astronuatëve, që përbëhet nga rusi Sergei Ryazansky, amerikani Randy Bresnik dhe italiani Paolo Nespoli, i ka kaluar 139 ditë në gjithësi.

Kjo sondë ka ateruar sot afër qytetit qendror Zhezkazgjan në Kazakistan.

Kliko per me shume info

Astronauuti Ryazansky ka marrë pjesë tri herë në misione të këtilla.

Tash në Stacionin Ndërkombëtar të Gjithësisë, që ndodhet në orbitë, 400 kilometra mbi tokë, kanë mbetur tre astronuatë të tjerë.

Atyre më 17 të këtij muaji u bashkohen tre kozmonautë të tjerë nga Shtetet e Bashkuara, Rusia dhe Kina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.