Telefonat e palueshëm: iPhone X vs Samsung Galaxy X. Cilat janë thashethemet e fundit?

Kliko per me shume info

Samsung nuk është e vetmja kompani që luan me dizajne për telefonat e palueshëm.

Duket sikur Apple po bën iPhone-in e saj të palueshëm poashtu.

Kliko per me shume info

Një raport disa javë më parë tha se Apple është duke punuar në një dizajn revolucionar për  iPhone që është aq sekret që duhej të bashkohej me LG në vend të Samsung për të zhvilluar ekranin e saj.

Pse? Sepse Apple ka frikë se Samsung do të vjedhë dizajnin.

Raporti thotë se ky iPhone misterioz do të debutojë në vitin 2020 më së shpejti dhe do t’u ofrojë përdoruesve një ekran të palueshëm OLED në një dizajn të ri.

IPhone X ka gjithashtu një ekran të palueshëm, por që palohet në pjesën e poshtme dhe nuk mund të shihet gjatë përdorimit të telefonit – ky është mashtrimi që bën të mundur hartimin e ekranit pa korniza, pasiqë Apple mund të fshehë kontrolluesit e ekranin në pjesën e poshtme të panelit.

Duke u kthyer në raportin në fjalë, gjithashtu thuhet se ky iPhone i ri mund të jetë i palueshëm.

Para ditës së falenderimeve mund të lexoni aplikacionin e ri për patentën që përshkruan një pajisje elektronike me shfaqje fleksibile.

Apple paraqiti patentën më 22 shtator 2016, që do të thotë se është një shpikje relativisht e re.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.