Çfarë duhet të kontrolloni te makina para dimrit?

Kur vjen dimri, është mirë që vetura juaj të jetë në gjendje të përshtatet edhe me mot më të keq.

Më e rëndësishme është që të mos ketë prishje për shkak të të ftohtit dhe borës.

Kliko per me shume info

Sipas hulumtimeve, një veturë është dyfish më në rrezik që të prishet kur është në muajt e dimrit.

Më poshtë mund të gjeni cilat janë pikat kyçe, të cilat duhet të shikohen para hyrjes në dimër, sipas ekspertëve:

Kontrolloni baterinë e veturës
Kontrolloni anti-frizen

Kontrolloni ujin e xhamave
Kontrolloni dritat e jashtme
Gomat e dimrit

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.