Ja si mund t’i fshijmë mesazhet e dërguara gabimisht në Whatsapp

Mesazhi i gabuar dërguar personit të gabuar.. të gjithë e kanë gjetur veten në një situatë të tillë, duke dashur për të paktën një sekondë të mos kishin ekzistuar më në këtë botë!

Ngatërrimi i bisedave nuk është më diçka e rrallë pasi komunikimi shumëplanësh në rrjetet sociale është si një rrjet merimange në të cilën mund të ngatërrohesh shumë thjesht!

LEXO EDHE:  SHBA po punon për të kontrolluar mendjet njerëzore?
Kliko per me shume info

POR më në fund aplikacioni i whatsapp-it ka kuptuar problemin më të madh të hapësirës virtual dhe me versionin e fundit i jep zgjidhje!

“Delete message from everyone” është opsioni më i ri dhe fshin mesazhin e dërguar për të dyja palët. Pasi të jetë fshirë, ai do të shfaqet në version “this message was deleted (ky mesazh u fshi) në bisedën e marrësit. Në mënyrë të ngjashme, nëse e shihni këtë mesazh, nënkupton që personi me të cilin keni biseduar e ka fshirë mesazhin e fundit të dërguar.

LEXO EDHE:  SHBA po punon për të kontrolluar mendjet njerëzore?

Si mund ta fshini mesazhin?

Klikoni me mesazhin që dëshironi të fshini, shkoni në butonin “delete” dhe zgjidhni “Delete message from everyone”, shkruan living. Ky opsion i shumëdëshiruar mund të përdoret vetëm nga personat që kanë të shkarkuar versionin e fundit të “Whatsapp” për Android, iPhone ose Windows Phone.

Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here