Google Search tani mundëson krahasimin e pajisjeve

Një veçori e re e Google Search është parë së fundmi. Për ata të cilëve iu është shfaqur, veçoria duhet ditur se e njëjta ju lejon të krahasoni specifikat e dy pajisjeve, duke shfaqur një tabelë të krahasimeve.

Siç shihet qartë nga pamjet e mësipërme, duhet të vendosni një pyetje si “Pixel 2 vs Pixel 2XL” dhe Google do të shfaqë një tabelë të krahasimit të shpejtë.

LEXO EDHE:  SHBA po punon për të kontrolluar mendjet njerëzore?
Kliko per me shume info

Secili mund të zgjeroje tabelën duke shtypur butonin blu dhe ekziston edhe një mundësi për të nxjerrë në pah dallimet.

Kompania me bazë në Kaliforni, Mountain View, duhet të lansojë zyrtarisht këtë funksion (që thuhet se punon vetëm për dy pajisje në këtë moment), kështu që priten më shumë detaje.

Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here