“Avokati Im”, juristi juaj online që ju vjen në ndihmë në cdo kohë pa burokraci

Kliko per me shume info

ARTIKULL PROMOCIONAL – Avokatim.com, platforma kompjuterike sipas nevojave Tuaja, zgjidhja me e mire
per problemet ligjore per bizneset e vogla dhe te mesme, per Ju dhe familjen Tuaj.

A u ka ndodhur te keni nevoje per nje kontrate dhe u eshte dashur te kerkoni pa fund ne labirinthin e neneve, ligjeve , artikujve te ndryshem ligjor, qe me shume u ngaterrojne se sa zgjidhin pune?

Kliko per me shume info

– Avokatim.com ka krijuar nje sherbim i cili ndihmon ndermarrjet e vogla,
te mesme dhe personat e ndryshem private ne fushen ligjore. Kompania quhet avokatim.com. Sherbimi qe ofron eshte ne web, permes internetit dhe i ben te mundur
kujdo me njohuri miniale mbi ligjin dhe teknologjine te krijoje ne pak minuta dokumente ligjore sipas nevojes, te personalizuara sipas rastit perkates dhe sipas formes se kerkuar ligjore.
Nje sherbim i cili te ben te mundur qe te plotesosh dhe shkarkosh nga shtepia apo zyra e biznesit Tuaj dokumeta ligjore te cilat i perdorim cdo dite dhe te cilat mund t’ju besosh plotesisht.

Mjafton vetem te zgjedhesh ne faqen tone te internetit dokumentin tend ligjor qe te nevojitet, t’ju pergjigjesh disa pyetjeve te thjeshta per te bere sa me individuale nevojat apo kerkesat tuaja dhe dokumenti juaj ligjor eshte menjehere gati per ta shkarkuar, printuar, per ti dhene nje lexim te fundit, apo per te kryer disa ndyshime, nese nevojitet.

Pyetjet jane shume te thjeshta, (nuk eshte nevoja te keni njohuri mbi ligjin) te shpejta per t’u pergjigjur, dhe nje dokument mund te plotesohet mesatarisht per 8 minuta. Ne rast se ke dyshime dhe nuk je i qarte nese i je pergjigjur ose jo ne menyre te sakte, korrekte pyetjeve te bera nga ana jone, ti mund te na shkruash pa pagese ne chatin e faqes dhe ne do tju udhezojme deri ne momentin e nenshkrimit te dokumentit.
Ne deri me sot ne web, sitin tone te internetit disponojme disa dokumenta ligjore, si
kontrate, qeraje, punesimi, huaje , sherbimi si dhe padi civile per zgjidhje martese si dhe
kallezim penal.

Cmimi i ketij sherbimi aktualisht dhe per nje periudhe shume te shkurter kohore eshte
shume i ulet por ne vazhdimesi ky cmim do te varioje nga 5 euro per kontratat deri ne 20-30 euro per padite.

Si erdhi ideja per krijimin e ketij sherbimi?

Duke pasur nje eksperience te gjate ne fushen e sherbimit ligjor si avokat,
shpesh here koleg tanet te cilet sa kishin filluar per here te pare te ofronin kete sherbim si dhe te njohurit e tane te ndryshem , private apo biznesmene na kerkonin lloje te ndryshme kontratash tip, apo dokumente te tjera ligjore bazike, te cilat deri ne ate moment i kishin gjetur ne internet ose nga burime jo te besueshme, jo nga nje avokat, notere apo juriste
dhe kjo u kishte shfaqur problematika te ndyshme gjate kohes. Per kete neglizhence keta persona kishin pasur edhe problematika te ndyshme, qe ne vijim jane dashur
shume para, kohe dhe mund, per te vendosur te drejat ne vend.
Keshtu filluam te mendojme nje menyre me te mire dhe profesionale per te krijuar dokumente ligjore sipas kerkesave , te personalizuara, gjithmone te azhronuara dhe te rinfreskuara sipas ligjit. Nje lloj i perafert dhe i ngjashem sic eshte per ekonomistet
programi Alpha, Financa 5, Bilanc, etj programe te cilat shmangen letra dhe veprime ekonomike te perseritura me kot me nje menyre te re me te lehte dhe efikase .
Keshtu lindi si fillimm ideja dhe krijuam faqen www.avokatim.com.

Cilat kane qene pikat kryesore te cilat kane sjelle nje sukses ne kete projekt?
Teknologjia nuk eshte dicka trendy e modes por ajo tanime eshte dhe do te jete e domosdoshme si uji, energjia elektrike, automatizimi, etj, ne nuk
mund te bejme me pa te.
Perdorimi i saj ne mase ka bere te mundur uljen e kostove te sherbimeve dhe prodhimeve.
Bashkimi i njohurive ne fushen ligjore me ate ne fushen kompjuterike eshte faktori baze, risi dhe inovativ ne kete projekt.
Bota e ligjit nuk ka ecur dhe nuk e ka ndjekur hapin e teknologjise . Produkti jone i bashkon me se miri keto dy komponente.
Ne jemi te ndare ne disa departamente por me kryesori eshte ai ligjor, tekoniko kompjuterik dhe marketingu.

Cilat kane qene veshtiresite Tuaja me te medha per te filluar dhe nisur kete projekt?

Sigurisht nuk eshte se ishte shume e lehte te beje bashke kete grup njerzish , te krijoje dhe organizoje kete skuader. Jemi nje grup relativisht i madh dhe nuk eshte lehte
te beje bashke njerez te profesioneve te ndyshem te cilet duhet te kuptojne njeri tjetrin kur ne shume raste nuk jane te njohur me terminologjite perkatese.
Per ta bere kete kemi rene paraprakisht dakort se do te perdorim nje terminologji te thjeshte, te paracaktuar dhe te mirekuptueshme per te gjithe me qellim qe te gjithe
te organizoheshin sa me mire dhe te ishin sa me te dobishem per projektin. Kishim besim te plote se do tja dilnim per shkak se ideja na u duk qe ne fillim shume interesante, e mire , e fuqishme dhe shume e nevojshme per klinetin perfundimtar. Shume nga ne ka eksperience ne biznese te meparshme dhe e dinim qe kjo ishte nje nevoje imediate per tregun. Ne u bindem me shume qe diten e pare qe ne perfunduam web faqen , kur u testuan pyetje-pergjigjet e para te parapergatitura dhe me pas u perftua dokumenti i pare kuptuam se sapo u krijua per here te pare dicka qe do ti vlente shume shoqerise.
Sfida jone e radhes eshte te krijojme sa me shume forma dhe dokumente ligjore dhe sherbime te tjera ligjore on line por pa ceduar dhe hequr dore nga profesionalizmi, me shpejt , me shume dhe me nje kosto sa me te ulet.

A i beni ju konkurence avokateve, juristeve etj ?

Shume njerez nuk mund te perballojne nje jurist, avokat i cili duhet t’ju ndihmoje per te formuluar dokumentet ligjore . Ndodhur ne keto kushte ata nuk e dokumentojne mardhenien e tyre ligjore, pra ketyre individeve ne te ardhmen do tju mohohet aksesi ne drejtesi, por nese nuk ke ases ne drejtesi ti nuk jeton ne demokraci , duke ju dhene akses ne kete lloj sherbimi njerezve te thjeshte dhe shoqerive te mesme, te vogla tregtare ne po ndihmojme ne nje demokraci sa me te mire ne shtetin tone.
Aksesi ne sherbime ligjore do te thote ases ne demokraci. Nese je nje individ qe i perket shtreses se ulet apo mesme mos e ler marrdhenien tende te padokumentuar sic ke bere deri me sot, tanime me nje pagese simbolike (sa do te paguaje per nje pice) ti je me i mbrojtur duke pasur nje prove dhe ligjin me ty, ti je me i mbrojtur dhe fitorja eshte me ty. Duke u aksesuar ne faqen tone dhe duke na shkruar problemin tuaj , tanime eshte problemi juaj edhe problemi jone.
Duam qe shqiperia te jete me e mire me sherbimin tone ne duhet te veprojme ne baze te igjit dhe te ankohemi bazuar ne ligj.
Pra, sic e spjeguam edhe me siper synimi jone eshte ti japim akses sa me shume njerezva ne te drejtat e tyre ligjore. Kjo do te thote, barazi te gjithe perprara ligjit edhe per ata te cilet i kane te pakta mundesite financiare.
Por ky akses ne shume raste nuk behet i mundur , dhe arsya kryesore eshte
pamundesia e individit apo bizenesit te vogel, mesatar financiare pra per te paguar faturat e ketij sherbimi ligjor .
Ne shume raste kur keta lloj personash kane nevoje per nje sherbim ligjor ata ose mundohen ta anashkalojne ate ose te perfitojne dicka falas e cila nuk eshte e sigurte dhe e kontrolluar paraprakisht dhe ne shumicen e rasteve, shume amatore. Ne nepermjet sherbimeve tona on line nuk konkurrojme juristet, noteret apo avokatet por ne u ofrojme sherbim ligjor shtetasve qe nuk e kane perfituar ate me pare si dhe edhe nese e kane
perfituar ate e kane marre kete sherbim nga personat jo te duhur, ku bejne pjese psh
ekonomistet e firmes, kontabilistet , agjentet imobiljare, sindikata, apo persona te cilet
kane pasur nje ekperience te meparshme lidhur me rastin ligjor. Pra, behet fjale per persona te cilet nuk kane nje background, profesion jurist dhe ne shume raste keto modele i gjejne ne internet, ndermejt shokesh apo si eksperience e ngjashme te meparshme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.