Studimi/ 1 Janari, dita më e rrezikshme e vitit. Do befasoheni pse!

1 Janari është cilësuar si dita më e rrezikshme e vitit. Ne kete perfundim kane arritur studiuesit nga Universiteti i Kalifornisë te cilet mblodhen të dhëna dhe gjeten se numri i vdekjeve përgjatë dy javëve të Krishlindjes dhe Vitit të Ri është tepër i lartë.

Shkencëtarët ekzaminuan certifikatat e vdekjes përgjatë një periudhe 25 vjeçare në SHBA dhe dolen në konkluzionin se më 1 Janar, njerëzit vdesin më shumë nga shkaqe natyrore se çdo ditë tjetër të vitit.

Kliko per me shume info

Arsyeja përse ndodh diçka e tillë mbetet ende e panjohur.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.