Apple, një tjetër risi në laptopët e tyre

UntitledApple një tjetër risi për laptopët Mac Book. Mësohet se gjenerata e re e laptopëve Mac Book tashmë në ekranin e tyre nuk do të kenë një shirit me të gjitha aplikacionet që gjenden sepse të gjitha këto aplikacione do të vendosen në tastierë në një shirit me touch. Kështu ju mund të lëvizni me gishtin tuaj nga e majta në të djathë dhe më këtë mënyrë mund të zgjidhje programin që doni.
Drejtuesit e Apple janë të lumtur me punën që kanë bërë presin që të kenë sukses në gjeneratën e re të MacBook Pro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here