Apple nuk ka të ndalur! Ja super-risia që do të sjellë tek makinat

makina-appleGjiganti i teknologjisë, Apple nuk ka të ndalur me projektet novatore. Plani i fundit i kompanisë është krijimi i një sistemi për të zhbllokuar makinën duke përdorur gishtat sensor që janë pjesë e iPhone-enabled.

Kompania kishte lajmëruar për një pajisje që dërgon një mesazh të aktivizimit për të zhbllokuar makinën, e cila u botua në maj të këtij viti.

Kliko per me shume info

Megjithatë, tregu tashmë ka aplikime të ngjashme, të tilla si “SmartStart Viper” dhe aplikimin BMW që mundësojnë për të zhbllokuar makinën duke përdorur një telefon të zgjuar.

Aftësia për të zhbllokuar makinën duke përdorur gishtin sensor në smartphone mbetet tërheqëse dhe Apple mund ta bëjë këtë vitin e ardhshëm.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.