WhatsApp-i juaj do të ndryshojë përgjithmonë, 9 modifikime të mëdha që do të vijnë së shpejti

Teknologji

WhatsApp-i juaj do të ndryshojë përgjithmonë, 9 modifikime

Whatsapp po punon për një sërë përditësimesh dhe disa janë zbuluar.

Burimet kanë zbuluar disa ndryshme të mëdha në aplikacion, duke përfshirë një përmirësim të madh për adhuruesit e emoji-eve. Kur whatsApp teston veçori të reja, ai përdor një version të veçantë beta të aplikacionit.

Ekspertët e teknologjisë në WABetaInfo e shfrytëzojnë këtë aplikacion për informacion, duke na dhënë një vështrim të vogël në përditësimet e ardhshme. Aktualisht janë nëntë ndryshime në zhvillim.

Merr lajme ekskluzive në Viber

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Viber duke klikuar këtu.

9 modifikimet jane:

Përdoruesit do të filtrojnë bisedat e palexuara ( funksioni aktivizohet me butonin në këndin e sipërm djathtas të dritares)

Reagimi ndaj mesazheve duke përdorur çdo emoji

Profilet e biznesit mund të kenë foto kopertine 

Mund të dërgoni mesazhe dhe të bëni “mute” përdorues të caktuar gjatë një telefonate në grup

Kalimi i bisedave nga telefonat Android në iPhone (i disponueshëm në versionin beta)

Sistem miratimi për anëtarësimin në grup ( administratorët do të kontrollojnë se kush i bashkohet një bisede në grup)

Veçoria ‘Album automatik’ do t’i lejojë përdoruesit të grupojnë video dhe foto në një bisedë

Aftësia për të bërë pauzë dhe rifilluar voicet (e disponueshme në versionin beta)

Reagimi ndaj mesazheve nga Windows (e disponueshme në beta)

ME TE LEXUARAT