Publikohet renditja, ky është aplikacioni më i përdorur në botë për 2021

Teknologji

Publikohet renditja, ky është aplikacioni më i përdorur

Sikundër mund ta merrni me mend TikTok ka marrë fronin e aplikacioneve më të përdorura të vitit. Ai renditet si platforma më e preferuar në botë sipas “Clouflare”. TikTok ka kaluar Google dhe Facebook si platforma më e përdorur tashmë nga njerëzit.Përgjatë vitit 2021, ai ka dominuar sidomos në muajt shkurt, mars dhe gusht. Në vitin e kaluar, Google u rendit i pari në listën e aplikacioneve më të popullarizuara. Shkaku kryesor i përhapjes së përdorimit të TikTokut konsiderohet pandemia e COVID-it për shkak se shumë njerëz u detyruan të qëndrojnë për një kohë të gjatë të mbyllur në shtëpi.

Renditja për vitin 2021 e platformave të komunikimit:

1.TikTok

Merr lajme ekskluzive në Viber

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Viber duke klikuar këtu.

2.Google

3.Facebook

4.Microsoft

5.Apple

6.Amazon

7.Netflix

8.YouTube

9.Twitter

10.WhatsApp

ME TE LEXUARAT