Nuk është më falas, së shpejti version i ri i “Telegram” do të jetë me pagesë

Teknologji

Nuk është më falas, së shpejti version i ri i

Pasi WhatsApp-it, Telegrami është aplikacioni më i madh i komunikimt online. Me aftësinë e tij për të dërguar materiale mbi 2 Gb e ka bërë atë të preferuar nga shumë përdorues.

Pas këtyre arritjeve Telgram vjen me një lajm të ri për përdoruesit e tij. Së shpejti pritet të dale në treg version i ri i Telgramit i quajtur ‘Telgram Premium’.

Ndryshe nga Telgram, Telagran Premium do t’iu ofrohet përdoruesve kundrejt një pagese prej 4.99 dollarë në muaj.

Merr lajme ekskluzive në Viber

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Viber duke klikuar këtu.

Telegram Premium do të ketë gjithashtu dhe disa privilegje të tjera. Tashmë falë "Telgram Premium" do të jetë i mundur dërgimi i dosjeve me 4Gb .

Gjithashtu do të jetë e mundur edhe dërgimi i mesazheve me komanda zanore

ME TE LEXUARAT