Inteligjenca artificiale, së shpejti mund të keni një “binjak digjital”

Teknologji

Inteligjenca artificiale, së shpejti mund të keni një

Jetojmë në një epokë ku pothuajse gjithçka që ekziston në jetë reale kopjohet në botën dixhitale si makina, shtëpi apo dhe vetë qytetet.

Falë teknologjisë së avancuar do të jetë e mundur edhe kopjimi i njerëzve, ndryshe ‘binjak dixhital’,  temë kjo, e cila ka qënë në krye të tendencave të fundit të teknologjisë.

Një binjak dixhital është kopje e saktë e diçkaje që ekziston në botën fizike.

Merr lajme ekskluzive në Viber

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Viber duke klikuar këtu.

Por binjaku dixhital  ka vetëm një qëllim: të ndihmojë në zhvillimin e mëtejshëm  të versionit të jetës reale ose thënë ndryshe të ofroje reagime madje dhe shërbime  nga jeta reale.

Edha pse akrtualisht ka filluar puna për krijimin e binjakëve njerëzor, këto  projekte janë ende në një fazë shumë të papërpunuar dhe primitive.

ME TE LEXUARAT