Hasët probleme me internetin?/ Shfletim i avashëm, gabime me afatet kohore, ja çfarë ndodhi

Teknologji

Hasët probleme me internetin?/ Shfletim i avashëm, gabime me afatet

Përdoruesit e internetit po hasen me probleme në të gjithë globin.

Raportet tregojnë se mund të ketë një ndërprerje të gjerë në Cloudflare që mund të ndikojë në shërbimin e përdoruesve.

Përdoruesit mund të përjetojnë gabime ose probleme me afatet kohore kur arrijnë rrjetin ose shërbimet e Cloudflare.

Merr lajme ekskluzive në Viber

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Viber duke klikuar këtu.

Ky grafik tregon një pamje të raporteve të problemeve të dorëzuara në 24 orët e fundit krahasuar me vëllimin tipik të raporteve sipas orës së ditës.

Hasët probleme me internetin?/ Shfletim i avashëm, gabime me afatet Hasët probleme me internetin?/ Shfletim i avashëm, gabime me afatet

 

Çfarë është Cloudflare?

Cloudflare është një produkt falas i tipit CDN që mbron kundër kërcënimeve të tilla si injektimi SQL dhe vjedhja e identitetit.

Cloudflare gjithashtu përmirëson performancën dhe përshpejton kohën e ngarkimit duke përdorur qendrat e tyre të shumta të të dhënave që gjenden në mbarë botën.

Rrjeti Cloudflare vepron si një VPN gjigante.

ME TE LEXUARAT