CEO i "Apple": "Aftësia jonë e të menduarit është në rënie"

Teknologji

CEO i "Apple": "Aftësia jonë e të menduarit

CEO i "Apple", Tim Cook, në fjalimin e tij të mbajtur në Samitin e Teknologjisë “Time 100” në New York foli në lidhje me çështjet e privatësisë te celularët.

Ai theksoi se aftësia jonë e të menduarit  është çdo ditë e më shumë në rënie dhe se po e kufizojme veten.

“Nëse fillojmë të ndiejmë se jemi vazhdimisht të vëzhguar, sjellja jonë ndryshon.

Merr lajme ekskluzive në Viber

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Viber duke klikuar këtu.

Ne fillojmë të japim më pak dhe të jemi më pak të frytshëm. Fillojmë të mendojmë më pak për çdo gjë dhe ndryshojmë mënyrën e të menduarit.

Ndryshon shoqërinë në mënyrë drastike në një botë si kjo ku ne e kufizojmë veten”, - tha ai

ME TE LEXUARAT