3 mënyra për të fshehur mesazhet në iPhone

Teknologji

3 mënyra për të fshehur mesazhet në iPhone

Nëse nuk dëshironi që disa mesazhe të shfaqen në ekranin e iPhone-it tuaj, mund t'i fshihni lehtësisht.

Pavarësisht arsyes, duhet vetëm pak përpjekje për të fshehur mesazhet tuaja. Ju mund të fshihni mesazhe specifike nga njerëzit, sinjalizime nga zinxhirët e teksteve dhe madje edhe njoftime nga aplikacionet.

Si t'i fshihni mesazhet nga një person specifik

1. Hapni aplikacionin “Phone”.

Merr lajme ekskluzive në Viber

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Viber duke klikuar këtu.

2. Zgjidhni “Kontaktet” në menynë e poshtme dhe më pas gjeni dhe trokitni lehtë mbi kontaktin, mesazhet e të cilit dëshironi të fshihni.

3.Prekni “Edit” në këndin e sipërm djathtas.

4.Lëvizni poshtë dhe shtypni “Fshi kontaktin”, më pas prekni sërish “Fshi kontaktin” në dritaren që shfaqet për ta konfirmuar.

5.Hapni aplikacionin “Cilësimet” dhe lëvizni poshtë dhe trokitni lehtë mbi “Mesazhet” .

6.Lëvizni poshtë dhe aktivizoni çelësin pranë “Filtro” dërguesit e panjohur nën titullin "FILTRIMI I MESAZHIT".

Si t'i fshihni sinjalizimet e mesazheve në një zinxhir specifik
1. Hapni aplikacionin “Messages”.

2. Hapni mesazhin(et) që nuk dëshironi të shfaqen, ndërsa zinxhiri vazhdon.

3. Prekni ikonën e një fytyre (ose foton e personit).

4. Ndrysho “Hide Alerts” në dritaren që shfaqet.

Si t'i fshihni njoftimet e mesazheve në një iPhone
1. Hapni aplikacionin “Cilësimet”.

2. Trokitni lehtë mbi “Njoftimet”. Kjo do të hapë një listë të gjatë të çdo aplikacioni në telefonin tuaj që gjeneron njoftime.

3. Për të ndaluar të gjitha njoftimet, trokitni lehtë mbi “Shfaq” pamjet paraprake në krye të ekranit dhe më pas zgjidhni “Asnjëherë”. Ju gjithashtu mund të zgjidhni “Kur” është i shkyçur për të kufizuar vetëm pjesërisht shfaqjet e mesazheve - do të merrni ende njoftime, por nuk do të shihni pamjen paraprake të tyre.

ME TE LEXUARAT