Home Tags Patenta

Tag: patenta

Lajmi mirë për drejtuesit e makinave, nga 15 ditë në pritje...

DPSHTRR ka dhënë një lajm të mirë për të gjithë ata që marrin për herë të parë patentën apo që kërkojnë dublikate dhe rinovim....

LAJMET E FUNDIT