Home Tags Mbetje

Tag: mbetje

Fieri nën kërcënimin e mbetjeve/ Banorët braktisin shtëpitë

Fusha Sheq që ndodhet në hyrje të qytetit të Fierit është kthyer në një kërcënim për banorët. Hedhja e mbeturinave dhe zgjerimi i territorit të...

LAJMET E FUNDIT