Home Tags Deputete

Tag: deputete

Video- Deputetja uron shqip në parlamentin kanadez

Në seancën e së mërkurës, deputetja Julie Dabrusin ka mbajtur një fjalim në parlamentin kanadez për nder të 28 nëntorit, duke i uruar shqiptarët...

Etika penalizon deputetët, 40 gabimet që nuk duhet t’i bëjnë në...

Duke iu referuar Kodit Etik dhe udhëzuesit për shpjegimin e tij, ‘Shqiptarja’ ka identifikuar 40 sjellje apo veprime që deputetë nuk duhet t’i bëjnë...

LAJMET E FUNDIT