Sunday, September 22, 2019
Home Tags Demtimi ne fushe

Tag: demtimi ne fushe

Fernando Torres shpëtoi mirë nga përplasja brutale

Fernando Torres i dërgoi një mesazh falenderimi dhe qetësimi nëpërmjet rrjeteve sociale të gjithë tifozëve të shqetësuar për gjendjen e tij pas përplasjes brutale...

LAJMET E FUNDIT