Sunday, September 22, 2019
Home Tags Demi nga red bull

Tag: demi nga red bull

E frikshme ajo që i ndodhi kësaj gruaje pasi konsumoi 20...

Ajo quhet Mary Allwood dhe ka pasur nje eksperience te pazakonte. Për katër vite rresht kishte konsumuar pijen energjike “Red Bull”, në masën e...

LAJMET E FUNDIT