Sunday, September 15, 2019
Home Tags Delegacioni i be

Tag: delegacioni i be

Kryeprokurorja, BE dënon dhunën në protestë dhe sjelljen në Parlament

Bashkimi Europian me ane te nje deklarate te shperndare prej zyres ne Tirane, dënon dhunën në protestat e djeshme dhe sjelljen e anëtarëve të...

LAJMET E FUNDIT