Thursday, September 19, 2019
Home Tags Defekt ne motor

Tag: defekt ne motor

Defekt në motorin e tragetit Ancona-Durrës, 1 mijë shqiptarë në mes...

Trageti i linjës Ancona-Durrës në brendësi të të cilit ndodhen mijera pasagjerë, automjete si dhe kamiona me mallra, ka pësuar një defekt në motor. Fjala...

LAJMET E FUNDIT