Sunday, September 15, 2019
Home Tags Debati Rama-Vucic live

Tag: Debati Rama-Vucic live

Debati Rama-Vuçiç live

"Shqipëria dhe Serbia po bëjnë shumë për Ballkanin." Kështu e ka vlerësuar përpjekjen e përbashkët të dy vendeve, në kuadër të bashkëpunimit në Ballkan,...

LAJMET E FUNDIT