Home Tags David Rockefeller

Tag: David Rockefeller

Vdes patriarku më i pasur në botë i David Rockefeller

David Rockefeller, i konsideruar si një ndër emrat më të mëdhenj të financave dhe ekonomisë amerikane të shekullit të 20-të, por edhe një ndër...

LAJMET E FUNDIT