Sunday, September 15, 2019
Home Tags Cmimet iphone 7

Tag: cmimet iphone 7

Mbani frymën! iPhone 7 e 7 plus vijnë në Shqipëri, ja...

Apple tashmë ka shpërndarë në të gjithë botën modelet më të reja të iPhone 7 dhe iPhone 7 plus. Telefonat kanë mbërritur edhe në Shqipëri, dhe...

LAJMET E FUNDIT