Home Tags Chemnitz

Tag: chemnitz

Telashe për Merkel në Chemnitz, debat dhe kritika për pranimin e...

Para gati tre muajve, vrasja e një gjermani në Chemnitz do të shkaktonte një valë protestash kundër të huajve. Tani, kancelarja ishte aty për herë...

LAJMET E FUNDIT