Sunday, September 15, 2019
Home Tags Celesi 14 sh

Tag: celesi 14 sh

I ngeci penisi në çelësin 14-sh, do vini duart në kokë...

Një burrë nga Kina ka qenë protagonist i një prej ngjarjeve më të dhimbshme për burrat, njëkohësisht dhe qesharake. 37-vjeçari, pasi kishte futur penisin...

LAJMET E FUNDIT